Головна / Новини / Компанія Foxtrot Facility Management "Лідер року 2018" та визнана "Вибором споживача 2018"!

Компанія Foxtrot Facility Management "Лідер року 2018" та визнана "Вибором споживача 2018"!

Дата публікації:
10-09-2019

За результатами дослідження Національного бізнес-рейтингу компанію Foxtrot Facility Management визнано одним з найефективніших підприємств України в галузі комплексного технічного обслуговування об'єктів. Підтвердженням високого статусу, надійності й ефективності ведення бізнесу є престижні нагороди "Лідер року 2018" та "Вибір споживача 2018"!

Ці нагороди свідчать про надійність компанії на ринку, високий рівень якості послуг і обслуговування. Але найголовніше – це довіра наших клієнтів, - зазначив керівник компанії Foxtrot Facility Management Костянтин Ісаєв. Відзнаки "Лідер року 2018" та "Вибір споживача 2018" - це результат продуктивної роботи усього колективу впродовж року, а також є для нас додатковим стимулом для подальшого розвитку та удосконалення!

Зазначимо, що на ринку України Foxtrot Facility Management одна з перших запропонувала комплексне обслуговування нерухомості з використанням найновітніших світових стандартів.

Маючи значний досвід в роботі та використовуючи інноваційні методики в управлінні бізнес-процесами - ми гарантуємо якісний сервіс для наших клієнтів у всіх галузях обслуговування. Основною метою компанії є створення нового продукту на ринку управління нерухомістю. Ключовими критеріями даного продукту є комплексний підхід до вирішення поставлених завдань та системність в управлінні бізнес-процесами під час надання послуг.

Дякуємо Вам за довіру до нашого бренду!